Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

olympiakos-Ντουντού Σεαρένσε


Στην πόρτα της εξόδου από τον Ολυμπιακό ο Ντουντού Σεαρένσε και στην ουσία, η διοίκηση του Ολυμπιακού έπραξε αυτό που… έπρεπε. Τα πράγματα με τον Βραζιλιάνο μέσο, ήταν ξεκάθαρα.
Εδώ και πάρα πολύ καιρό, υπήρχε προβληματισμός για την παρουσία του. Ο Ντουντού δεν ήταν σε καμία των περιπτώσεων αυτός που γνώρισε ο κόσμος του Θρύλου. Τραυματισμοί συνεχόμενοι, τον άφησαν πίσω και ποτέ δεν είδαμε τον Ντουντού που όλοι γνωρίζαμε.
Μέσα σε όλα αυτά, οι συνεχείς τοποθετήσεις του στο διαδίκτυο, αλλά και όσα είπε σε συνέντευξη που έδωσε τελευταία σε ιστοσελίδα, άλλαξαν τα δεδομένα. Έστω και αν μέσω νέας δήλωσής του, προσπάθησε να διαψεύσει τις πρώτες του απόψεις (περί Σισέ).
Το κλίμα είχε βαρύνει πολύ για τον Βραζιλιάνο και το κατάλαβε και ο ίδιος, στον αγώνα με την Καβάλα. Μπορεί να μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με το περιβραχιόνιο του αρχηγού, αλλά ο κόσμος "έβραζε". Όταν ακούστηκε το όνομά του από τα μεγάφωνα, στην αναγγελία της ενδεκάδας, αποδοκιμάστηκε. Το ίδιο και αργότερα, όταν ερχόταν σε επαφή με την μπάλα!
Αυτό ήταν. Ο Ντουντού είχε καταλάβει για τα καλά ότι δεν υπήρχε πολύ μέλλον στον Πειραιά. Το πήρε απόφαση και στο ήδη υπάρχον ενδιαφέρον, έβαλε την… ουσία. Η διοίκηση των "ερυθρολεύκων" έτσι, φρόντισε να κλείσει και σχετικά νωρίς, ένα κεφάλαιο που θα μπορούσε να την απασχολήσει για σημαντικό διάστημα.
Μην ξεχνάτε, πως ο Ντουντού είχε επισημάνει πως δεν πρόκειται να δεχθεί μείωση αποδοχών και πολλοί έβλεπαν μπροστά τους… δύσκολες καταστάσεις. Έκλεισε, όμως, αυτό το κεφάλαιο κι έτσι, τώρα θα ανοίξει αυτό του παίκτη που πρέπει να έρθει, για να κάνει τη διαφορά στη μεσαία γραμμή του Θρύλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου